Bodi-Ti

Člani ekipe:
Ana Štante

Izvedla sem več delavnic na temo sproščanje, čuječnost in osrednja tema je bila joga plesa, ki sem jo izvedla kar trikrat. Tekom projekta sem se naučila, da je potrebno zaupati vase in verjeti, da ti bo uspelo. Cilj projekta je bil dosežen, saj so posamezniki odšli zadovoljni in nasmejanih obrazov.

Aktivnosti, rezultati in učinki projekta, kaj je zdaj drugače, izboljšano - dodana vrednost:
Posamezniki, ki so se udeležili delavnic so odhajali zadovoljni, iz delavnice v delavnico se je povečevalo tudi zanimanje za tovrstne delavnice, predvsem za jogo plesa. Posameznice sem popeljala v svet mehkobe in ženstvenosti, menim, da je to dandanes zelo pomembno, saj vsi živimo v hitrem tempu, zato je še toliko bolj pomebno, da si znamo vzeti čas zase. Čudovit je občutek, da lahko nekaj lepega podariš drugim. Z delavnicami joge plesa nameravam nadaljevati, najverjetneje dvakrat oziroma enkrat mesečno.  
Kaj smo z izvedbo pridobili, spoznali, se naučili …:
Osebno sem se skozi projekt naučila ogromno. Med projektom sem se soočala z različnimi izzivi in sicer največji izziv je bil potek prve delavnice, predavanje o stresu in sprostitvenih tehnikah, saj pred tem še nisem imela teh izkušenj. Izziv je bil tudi pri prvi delavnici joge plesa, saj sem jo vodila prvič (poleti sem namreč opravila certifikat) in je bilo potrebne malo organizacije kako in kaj izpeljati, vendar se je izšlo. Izzive sem reševala tako, da sem se pripravila na posamezno delavnico ter preprosto zaupala vase in v sam potek le-te. Ob zaključku projekta se počutim fantastično, saj je bil moj namen dosežen.
Prostor za dve fotografiji:
:
Prostor za video:
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Kontaktiraj nas:

Mladinski center Šentjur
Mestni trg 2, 3230 Šentjur

Razvojna agencija Kozjansko, OE Mladinski center Šentjur © 2021. Vse pravice pridržane.

Pravilnik o zasebnosti in uporabi osebnih podatkov  | Piškotki

Skip to content