Sveži veter

Člani ekipe:
Peter Brečko Lazarevič, Leja Berglez, Kaja Berglez, Tim Kotar
Kratek povzetek ideje:
Organizirali bi druženje mladih na Blagovni, da se med seboj povežemo ob igranju družabnih in spretnostnih iger. Druženje bi potekalo v mladinski sobi in na prostem.

Spodbuditi želimo druženje in povezovanje mladih v lokalnem okolju, več socialnih stikov in širjenje socialne mreže. Preprečiti želimo apatičnost in zapiranje mladih med štiri stene in spodbuditi druženje najstnikov ob igranju družabnih namiznih iger, igranju nogometa, namiznega tenisa ter drugih aktivnostih, ki so mogoče v Športnem parku Blagovna.

Učinki predlagane ideje na skupnost, izbrano ciljno skupino, v primeru realizacije:
Ustvariti povezano skupino mladih, ki bodo skrbeli za dogajanje v lokalni skupnosti tudi v prihodnje. Posledično bi s tem dosegli, da bi se mladi radi vračali domov in širili dober glas o lokalni skupnosti tudi širše.
Prostor za dve fotografiji:
:
Prostor za video:
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Ideje 2022
Helena Mladi

Zdravje, zabava, druženje

Izvajanje delavnic Joge plesa. Želim vplivati na zdravo počutje posameznika ter jim omogočiti lažje soočanje s stresom. Razna predavanja, na temo čustvene inteligence, avtentičnosti, vrednot. Akustični nastopi (druženje, zabava).

Še več »
Ideje 2022
Helena Mladi

Mladi za mlajše

Izvajanje dopoldanskih aktivnosti za mlade po različnih krajevnih skupnostih, z namenom povezovanja, medsebojnega sprejemanja mladih. Vključili bi sodelovalne igre, ledolomilce, energizerje.

Še več »
Ideje 2022
Helena Mladi

Tabor na Prevorju

S tridnevnim taborom na Prevorju želimo omogočiti najstnikom, da aktivno in kvalitetno preživijo počitnice in svoj prosti čas, ob spodbujanju medsebojnega povezovanja.

Še več »

Kontaktiraj nas:

Mladinski center Šentjur
Mestni trg 2, 3230 Šentjur

Razvojna agencija Kozjansko, OE Mladinski center Šentjur © 2021. Vse pravice pridržane.

Pravilnik o zasebnosti in uporabi osebnih podatkov  | Piškotki

Skip to content