Game board caffe – Aktivator

Člani ekipe:
Luka Knez Lazar, Doroteja Vehovar
Kratek povzetek ideje:
Ureditev privlačnega prostora za mlade, v centru Šentjurja, kjer se mladi družijo ob družabnih igrah, spoznavajo, delijo  ideje in znanja. Na voljo so jim brezalkoholni napitki in prigrizki.

Ideja je ureditev prostora za mlade, ki si želijo druženja v sproščenem in zabavnem okolju. Prostor za sprostitev in čvek ter povezovanje ob igranju družabnih namiznih iger. Varno, zabavno, podporno okolje mladim. Predlagamo ureditev prostorov v Aktivatorju, ki je prostor za mlade, vendar pogrešamo udobno opremo, ki bi omogočala bolj ležerno in sproščeno druženje. 

Učinki predlagane ideje na skupnost, izbrano ciljno skupino, v primeru realizacije:
Prostori Aktivatorja bi bili s tem bolje izkoriščeni. Druženje in medsebojno povezovanje mladih. Večja udeležba mladih na drugih delavnicah in srečanjih. Z družabnimi igrami in delavnicami bi tako spodbujali kreativo, timsko delo in pozitivno naravnanost. Prepoznan izziv je odprtost prostora v popoldanskih in večernih urah.
Prostor za dve fotografiji:
:
Prostor za video:
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Ideje 2022
Helena Mladi

Zdravje, zabava, druženje

Izvajanje delavnic Joge plesa. Želim vplivati na zdravo počutje posameznika ter jim omogočiti lažje soočanje s stresom. Razna predavanja, na temo čustvene inteligence, avtentičnosti, vrednot. Akustični nastopi (druženje, zabava).

Še več »
Ideje 2022
Helena Mladi

Mladi za mlajše

Izvajanje dopoldanskih aktivnosti za mlade po različnih krajevnih skupnostih, z namenom povezovanja, medsebojnega sprejemanja mladih. Vključili bi sodelovalne igre, ledolomilce, energizerje.

Še več »
Ideje 2022
Helena Mladi

Tabor na Prevorju

S tridnevnim taborom na Prevorju želimo omogočiti najstnikom, da aktivno in kvalitetno preživijo počitnice in svoj prosti čas, ob spodbujanju medsebojnega povezovanja.

Še več »

Kontaktiraj nas:

Mladinski center Šentjur
Mestni trg 2, 3230 Šentjur

Razvojna agencija Kozjansko, OE Mladinski center Šentjur © 2021. Vse pravice pridržane.

Pravilnik o zasebnosti in uporabi osebnih podatkov  | Piškotki

Skip to content