Delavnica za pripravo predstavitve (pitch) idej in projektov

Kako predstaviti svojo idejo v 60 sekundah?
Kako
predstaviti svojo idejo ali projekt s kratkim video pitch-em, ki bo navdušil še največje skeptike? Prijavi se na delavnico s Tomom Costom in Robertom Kladnikom, ki ti bosta z nasveti in vajami pomagala ustvariti perfekten video pitch!

Na delavnici se bomo spoznali z osnovami gledališke in filmske igre ter kako predstaviti svojo idejo (vsebino) v obliki kratkega videa. Delavnico bo vodil Tom Costo, ki ima izkušnje s področja gledališke igre in režije ter improvizacijskega gledališča. Robert Kladnik, izkušeni Tiktok in Youtube ustvarjalec, pa bo udeležencem s praktičnimi nasveti predstavil izdelavo in montažo kratkih video vsebin.

Vsak bo lahko ob podpori mentorjev oblikoval “pitch” (kratko predstavitev svoje ideje) in ga posnel. Ob tem bomo izvajali kopico različnih govornih in drugih vaj, za sprostitev in samozavesten pristop h kreiranju želenih video vsebin.

Izberi si svoj termin! Na voljo so naslednji datumi:

sobota, 26. marec, od 9.00 do 15.00 ure
sobota, 9. april, od 9.00 do 15.00 ure
petek, 27. maj, od 17.00 do 20.00 ure

Točno lokacijo izvajanja delavnice ti sporočimo po prijavi.

Prijave zbiramo do petka (dan pred izvedbo delavnice) do 10.00 ure oz. do zapolnitve prostih mest. Prijaviš se tako, da izpolniš e-prijavnico.

Delavnica se izvaja v okviru projekta Rise & Shine (Zasij), kjer mladi in lokalna skupnost sodelujemo v skupnih prizadevanjih za boljše življenje v občini Šentjur. Namenjena je podpori mladim pri predstavitvi njihovih idej, vsebin in projektov lokalni skupnosti.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Kontaktiraj nas:

Mladinski center Šentjur
Mestni trg 2, 3230 Šentjur

Razvojna agencija Kozjansko, OE Mladinski center Šentjur © 2021. Vse pravice pridržane.

Pravilnik o zasebnosti in uporabi osebnih podatkov  | Piškotki

Skip to content